Kjekt å ha

____________________________________________________________________

Her kommer det listet opp litt småting jeg synes er fantastiske å ha med på tur og som ikke alle kanskje har kommet på...
____________________________________________________________________

 • Termometer: 30,- på biltema og du har et greit termometer som viser inne og ute temp med max og min temp mulighet. Dytt ledningen med måler ut ventilen, og du kan enkelt holde styr på kulden så du i fremtiden kan skryte over hvilken hardbarka viking du er som sover ute i gufsevær, eller enkelt og greit ti valg av skismøring.

     

4 kommentarer:

 1. Det har jeg ikke tenkt på faktisk. Må jo være mye lettere enn å løpe inn og ut av teltet for å få målt tempen! Hvordan er lengden på 'ledningene' du bruker for å måle?

  SvarSlett
 2. hehe, ja deilig å gjøre mest mulig fra posen når tempen synker. Tipper ledningen er rundt 1,5m..

  SvarSlett
 3. Kjekk blogg du har. Har et lignende termometer fra Claes Olsson. Skulle teste det for første gang på en solotur i Dividalsområdet. Ble ganske skuffa første morran da jeg måtte varme den opp for å få skrudd den på, og så at min-temp "bare" var -17. Fant ut senere at den slutta å registrere da den ble så kald, elektronikken tålte det ikke. Men det er jo egentlig bare til å ha elektronikken under puta, og ledningen ut i friluft ;o)

  SvarSlett
 4. Takktakk. "bare" -17 ja..kaldt nok det også! Var redd for det samme i -20, men det var såvidt liv i det enda.. reagerte veldig tregt da..så tåler sikkert ikke stort mer ;)

  SvarSlett